Inclusief;

Lonneke

3 Maanden geleden ben ik begonnen aan de jaartraining en het is zo’n groot cadeau aan mezelf! Met een groep prachtige diverse vrouwen ben ik aan deze mooie reis begonnen en alleen dat al is magisch. Vrouwen bij elkaar in zo’n setting is zo mooi, bekrachtigend, kwetsbaar, liefdevol, verbindend maar ook confronterend eigenlijk alles :) En dan worden we begeleid door Liona, zo’n mooi mens en spiritueel wezen, die de belichaming is van het leven van haar waarheid. Ze is zo puur, scherp, spiegelt zuiver en tegelijkertijd zo liefdevol en ze is gewoon helemaal zichzelf en daarmee nodigt ze ons uit om dat ook te doen! Ze zorgt voor een veilig bedding om diep te mogen voelen, meer jezelf te zijn, je eigen medicijn te ontdekken, je eigen weg te bewandelen❤️ En ze begeleid ons maar ze is boven alles ook vrouw, één van ons en dat voel je! Dus ik ben nu al enorm dankbaar dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven en zo’n cadeau gun ik elke vrouw!

Nadia

De jaartraining Embodied Energyworker gaat voorbij woorden. Het veld laat me voelen, herinneren, ervaren en zien wat er in mij leeft en op welke manier ik (niet) in verbinding ben met het leven en mezelf. Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld in een groep en zo’n uitnodiging gehad om mezelf helemaal te laten zien. Liona zet dat veld van veiligheid heel natuurlijk neer, oh wat voelt dat fijn! Daardoor durf ik écht in alle eerlijkheid te onderzoeken wat er in mij leeft, te delen en te voelen. De technieken die we nu al hebben geleerd zijn zo mooi en waardevol. Ik kan echt voelen hoe bijzonder dit is in combinatie met het veld en de vrouwen. Zo blij dat ik mee doe!

Simone

Dit is hoe het voelt om volmondig ja te zeggen tegen het leven. Dit is hoe het voelt om het leven ten volste binnen te laten, diep te voelen en geraakt te worden. Te ontvangen. Open te worden gebroken. Dood te gaan en dan weer wakker te worden. Het leven te laten verspreiden in elke cel van je lichaam. Gezien, gedragen en bemind te worden door het leven. Gekust en gevleid te worden door het leven. De lichte fluisteringen en kietelingen te horen en te voelen van het leven. ‘Ik zie je, ik hou van je, ik bemin je.’ Levensenergie te voelen binnendringen in je bekken, te voelen kolken door je onderbuik, je hart open te breken en je huid uit te puilen. Licht. Ruimte. Expansie.