Healing Journey Meditatievideo's

Deze online meditaties nodigen je uit om in contact te komen met je lichaam en gevoel, zodat je meer energie overhoudt om de dingen te doen waar je blij van wordt.Healing Journey Meditatievideo's

Anoniem

Ik vind deze meditaties echt zo bijzonder.

Marloes

Ik hed de hearttalk gedaan. Ik moest al bij de intro huilen en dat bleef stromen. Ik vond hem prachtig, de muziek en je stem. Zoiets heb ik nog nooit gedaan.

Wiepie

Oei ik deed net meditatie 4. Wat fijn, mooi.. Alles stroomt. Het voelde alsof ik hulp kreeg van een engel net als tijdens mijn reiki behandelingen. Nog nooit eerder zo meegemaakt. Wilde je laten weten hoe fijn de meditatie was.

Denise

Ik kwam met de meditation moments app al een tijdje niet meer zo diep en daardoor was ik mijn meditatieflow weer een beetje kwijt. Maar het moment dat ik jouw meditatie aanzette, was ik in 1 keer weer helemaal terug waar ik moest zijn. In mijn eigen wereldje en echt even weg van hier en totaal met mezelf. Dankbaar dat ik deze meditaties nu overal mee naartoe kan slepen om wanneer nodig even dieper te zakken en echt bij mijn hart, lichaam en gevoel te komen.