1:1 Recode Activation

Een 1-1 recode activation is een krachtige transmissie waarbij we binnen ca 1,5 uur op alle lagen van jouw menszijn werken aan het schoonwassen wat niet van jou is en terughalen wat ernaar verlangt om thuis te komen en geleefd wil worden. Jij wordt geactiveerd in je eigen ware potentieel en zult je bekrachtigd voelen in je ware bestemming.

Deze recode activation is heel geschikt als je voelt dat er iets niet lekker stroomt en je net iets extra’s nodig hebt om weer in je eigen midden te komen.

Het werk wat we doen is super eenvoudig en tegelijkertijd heel activerend. Het vraagt een bepaalde draagkracht van jou om hier doorheen te bewegen.

Ik zou je daarom niet adviseren om deze sessie te kiezen als je nog niks gedaan hebt met energiewerk of traumaverwerking.

Kies dan eerder een lichaamsgericht traject waar we langer met elkaar werken. 

Claim je spot. Ze zijn beperkt en ik weet niet of dit weer terug gaat komen ❤️

Rens Kroes

Een aantal maanden geleden voelde ik onmiddellijk een 'YES THIS IS IT' toen ik een filmpje van powerhouse Liona voorbij zag komen. (...) We zijn pas een aantal maanden samen onderweg waarin ik mijzelf train om de diepe wijsheid in mij te activeren en ermee te werken, maar er is al zoveel gebeurd. Wauwwwwww! Vandaag waren we weer samen en wat ik nu voel is onbeschrijfelijk. POWERRRRR.

Carmen

Lieve Liona, bedankt voor het mooie traject wat ik bij jou heb mogen volgen. Ik voelde me constant gedragen en gesupport waardoor ook de moeilijkere momenten heel veilig voelde. Ik voelde dat jij er altijd was om mij te ondersteunen ook al ging ik door een moeilijker stuk heen. En ook al waren er moeilijkere stukken, het was het allemaal waard. Ik voel me een stuk vrijer en meer ‘alive’ dan voorheen. Niet alleen hebben we hele mooie, afwisselende sessies gedaan, je hebt me ook nog eens heel veel tools meegegeven waar ik altijd op terug kan grijpen waardoor ik me zekerder en meer gedragen voel. Lieve Liona, bedankt voor dit alles en ik ben er van overtuigd dat onze paden zich in de toekomst nog eens zullen kruisen. ♥️